Onsdag den 17.april 2013 klokken 16 får jeg mulighed for at møde læsere og andre litteraturnysgerrige, når jeg fortæller om Tolv måneder på Hovedbiblioteket i Aarhus.

Under overskriften “Selverkendelse eller selvbedrag?” vil jeg fortælle om nogle af de vigtige temaer i bogen. For eksempel om hvor hårfin grænsen mellem netop selverkendelse og selvbedrag er for hovedpersonen Helen, når hun fortæller om sit liv for at genfinde meningen med det.

Jeg vil naturligvis også læse op fra romanen, så man fornemmer dens stil og struktur med nutid, tilbageblik og breve til en tabt elsket. Et ekstra lag er, at bogens andre personer kommenterer fortællerens fremstilling i fodnoter. Med andre ord kan I høre om – og få smagsprøver på – en anderledes roman, skrevet som et fiktivt selvportræt.

Forfattermødet med mig og Tolv måneder finder sted på Den lille Scene i Litteratur og Musik på Hovedbiblioteket i Aarhus. Du kan se bibliotekets omtale her