Så er Tolv måneder også pænt brugeranmeldt på Litteratursiden.dk. På Litteratursiden finder man både anmeldelser af sitets egne bibliotikaranmeldere og af sitets brugere.

“Bogen er meget velskrevet og har et godt sprog med præcise beskrivelser og sans for detaljer.”  Sådan skriver Litteratursiden-bruger, og iøvrigt også bibliotikar, H.M. Kristiansen, der også synes godt om romanens struktur og stil: “Forfatteren har en nytænkende og anderledes skrivestil med veksling mellem breve, oplevelser, for, nutid og tanker om fremtiden.”

Til gengæld finder anmelderen bogens fodnoter, hvor romanens andre personer kommer til orde, lidt irriterende og forstyrrende: “men det er en smagssag. De viser i hvert fald, at virkeligheden kan have flere sider, eller måskere snarere, at man ofte siger noget andet end det, man tænker eller føler!”

Og selvom anmelderen gerne ville have haft flere informationer om for eksempel fortællerens forhold til den tabte elskede i Nepal, så konkluderer hun, at det “måske passer godt sammen med en hovedperson, der ikke lader folk komme alt for tæt på…”

Endelig mener anmelderen, at bogens cover er for “blegt” og ikke appelerer nok til læserne – hvilken hun synes er synd: “for de bliver snydt for en fin oplevelse, der dog kræver sin læser. Så forhåbentlig er der mere på vej fra Connie Warnick Aagaard.”

Du kan læse hele anmeldelsen på Litteratursiden.dk